alarm
Ask a question
Other
Bruevicha

Matt bought 7 shirts for a total of $38. Tee shirts cost $5 and long sleeve shirts cost $6. How many of each type of shirt did he buy? DecidePLZ 100 POINTS

answers: 1
Register to add an answer
Answer:

3 Long Sleeved = 18$

4 Tee Shirts = 20$

18+20=38$

milk=16 large

soda=280 kids

juice box=82 regular

63 soda +63 regular

124 large total

3-4

the answer is 3-4 because both 45 and 60 has a multiple of 15.

45/3=15

60/4=15

therefore the odds against selecting a red is 4-3

380
Scholz Kristian
For answers need to register.
287
cents
The time for answering the question is over
Contacts
mail@expertinstudy.com
Feedback
Expert in study
About us
For new users
For new experts
Terms and Conditions